London!!

I slutet av mars möter jag och Emma upp finaste Anna i London! Jag vet att vi kommer få en superkul helg tillsammans :) Längtar!!


Jag i London

Kram

Grattis Isabella

Idag fyller min sötaste och underbaraste brorsdotter 5 år. Hon har blivit så stor.



Så liten


Jag och bella i somras

Top model

Idag lämnade jag in min vox pop och skickade för ett tag sedan in min vox pop rapport. Såå skönt!! Jag och Emma skulle läsa igenom varandras texter innan vi skickade in, men vi var så trötta och skrattade mest. Så typiskt oss :D

Imorn har jag inte lektion förrän klockan 16, ska bli så skönt med sovmorgon. Ska nog gå och träna imorn också, men har en jobbig hosta som vägrar gå över. Lyckas alltid bli sjuk/förskyld/ont i halsen när jag vill träna, så himla dumt! Eller så kanske det blir en sväng till stan om jag orkar. Annars ska jag inte göra så mycket imorn, leta lite jobb kanske och fixa lite med hemsidan vi gör i Digital media.

Nu ska jag titta på top model, som finaste Alba laddade ner till mig. TACK! :D



Kram


The King´s Speech

Kom för en liten stund sedan hem från chaplaincy, där vi (jag, Emma, internationella studenterna och fader Paul), kollade på film. Vi såg The King´s Speech med Colin Firth i huvudroll. Filmen var väldigt bra så den rekommenderar jag er att se.


Här kommer lite bilder från när Alba var här :)

Emma och Alba


Emma och jag är jätteglada för att vi hittat Candy King :)


En söt Alba på shoppinghumör :)


Kram

Fina Alba på besök

Min fina vän Alba har varit här och hälsat på mig i Leeds. Hon kom i onsdags kväll och åkte idag. Det har varit jättemysigt och kul! :) Känns lite tomt nu när hon har åkt. Men det var verkligen jättekul att träffa henne <3

Jag, Alba och Emma har hunnit med massa roligt. Vi var på bio och såg filmen Dilemma (komedi) och den var rätt bra. Sedan var vi ute och dansade i fredags vilket var kul, även om det inte var det bästa stället. Och sedan har vi Shoppat massor! Så himla kul! Alba shoppade nog mest och jag är fortfarande förvånad hur hon fick med sig allt. Verkligen en mästare på att packa, men hon har lärt mig sina knep ;)

Jag köpte bland annat fina ringar, en militärgrön vårjacka från h&m, en tröja med nitar på axelpartiet, skor och ett par marinblåa shorts.

Emma, jag och Alba

 

 

Kram


Liverpool

Idag gick jag upp strax efter 5 (!) , vilket var alldeles för tidigt. Har varit i Liverpool hela dagen med några vänner. Tyvärr så regnade det hela dagen vilket var lite tråkigt men annars var det mysigt och kul att umgås och lära känna de andra internationella studenterna mer. Och dem är jättetrevliga :)

Vi besökte bland annat Mathew Street, som mer är känd för the Cavern Pub där The Beatles spelade ett antal gånger och som var starten för deras karriär (rätta mig om jag har fel, har inte jättekoll).

Här kommer lite bilder.


Vi besökte även ett museum och en jättefin och enorm katedral.

 

Kram


Chinese New Year

Igår lärde vi känna några internationella studenter från bland annat, Spanien, Frankrike, Japan... Dem var jättetrevliga och lättsamma att umgås med. Vi firade Chinese New Year en dag för tidigt och hade det mysigt. Sedan skulle dem ut så jag och Emma följde med. Vi gick till studentklubben Akademien och vi hade jättekul!

Nu på lördag så bjöd dem med oss att följa med till Liverpool över dagen, så på lördag blir det en resa dit. Kommer nog bli jättekul :)

Så nu kan jag checka av London och snart Liverpool på listan. Och det blir fler resor i vår, man får ju passa på ;)


Jag och Emma i London.



Kramar

...

Idag har jag haft föreläsning i Practical journalism och Digital Media. Annars idag har jag och Emma varit i datasalen på biblioteket och fixat med en banner i Illustrater och Photoshop. Vi har suttit där hela dagen verkligen tills vi inte fick sitta där längre (21:00!) haha. Men vi tycker det är så kul och tiden går så fort när man har roligt :p

Imorn har vi inte föreläsning förrän 16 så imorn blir det sovmorgon, skönt! :) Får se vad man hittar på imorn. Om jag gissar rätt så kommer vi sitta framför en data på biblioteket haha.

Borde egentligen sova men är inte alls trött.

Kramar

RSS 2.0