Hemma i fina Göteborg

Resan hem gick jättebra. Taxin hämtade oss 02:45 från Leeds i fredags och vi valde att vara vakna tills vi skulle åka så vi hängde med de internationella studenterna, vilket var kul. Vi landade på Landvetter flygplats klockan 10:20.

 

Känns skönt att vara hemma men samtidigt konstigt, fattar inte att tre månader redan har gått. Och när vi kom till Landvetter flyplats så kändes det så konstigt att höra svenska, för jag och Emma har varit dem enda från Sverige på Leeds Trinity University.

 

Har lärt känna härliga människor från olika delar av världen och kommer förhoppningsvis hålla kontakten med några av dem. Men det är svårt när man bor så långt ifrån varandra. Men det har varit en kul upplevelse att plugga och bo i ett annat land.

 

Har även hunnit resa lite i UK:

 

Första resan: London med fina Emma. Hade en super mysig helg där vi utforskade staden och massa annat skoj.

Andra resan: Liverpool med ett gäng internationella studenter. Det var en kul dagsutflykt men det regnade hela dagen vilket var mindre kul.

Tredje resan: Edinburgh (Skottland) med Emma. Besökte en klasskamrat (Tove) och hade en super kul helg med henne och hennes svenska rumskompisar.

Fjärde resan: London och mötte upp finaste Anna och vi hade en jättemysig helg med lite sightseeing och shopping.


Femte resan: York med Emma och hennes föräldrar. Tar mindre än en timma att åka dit från Leeds men är en jättemysig stad, som alla mattanter i matsalen rekommenderade oss att åka till.

 

Jag har annars haft det bra i England, men det är skönt att vara hemma. Men kommer självklart sakna att träffa EmmaPemma varje dag, som jag har gjort det senaste tre månaderna. Nu väntar jag bara på betygen från kurserna (Radio production, Audiovisual Literacy, Digital Media och Project).

 

 

Kram


Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

Hejsan



Äru sugen på en design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P

2011-06-01 @ 14:13:23
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0